Saturday, August 16, 2008

Dugaan Per Nieih???

herm,,,,, dugaan pe plak yg tuhan bagi kat aku nieh!! aku redha jerla...
m...camner nak start yek...
k la once upon the time.....
cewwah....
k2..serious nieh!!!
aku tak tau pe nak jadi ngan AKU nieh!!!
dah seminggu aku tak layan kawan aku yg sorang nieh.......m..name tak disertakn yek...
aku dah try taknak gado2 nieh...tapi GODAAN SYAITAN tuh kuat sgt... or maybe IMAN aku tak mantap kot..... (ASTAGA)......YA ALLAH pimpin la hamba-Mu ini kejalan yg benar....
every time aku nampak dier nak naek meluat...nyampah tau tak!!!
so nie la problem aku...agaknyer pe jadi kat aku...aku dh try nak betulkan nie semua...tapi takleh..i'm not that strong..... slalu kalah dengan godaan syaitan....

nape semua kawan slalu nak sakitkan aty aku..(maybe aku slalu sakitkan aty dema)....
tapi knape bile dema dah jumpe kawan baru dema tinggalkan kwn lame??? (aku pown ader wat mcm nie kat kwn2 aku..aku ngaku deh).......

when I need their help,they don't help me...but when they need my help,I help them.....pe nieh?
pe dah jadi???ape itu kawan......sumbody please xplain to me wat is FRIENDS??

3 comments :

  1. c h i P said...

    Hidup adalah akar yang menjalar, menjelajah kesegenap destinasi, walau payah walau sukar walau yang datang hanyalah setitis air jernih yang bakal menyinari hidup sesingkat cuma.

    [wah~ pandai plak nak berhujah! :D)

  2. c h i P said...

    biase ler tuh..
    kekadang ader ribut, taufan, puting beliung, tsunami in frenship.. pape pOn kekadang kite kne beralah beb.. doa le mintak petunjuk :)
    tau..

  3. h@na said...

    ALLAH
    ader org perasan la kat sini!!
    yerla tiap2 ary berdoa supaya diperbetulkan pepe yg perlu dibetulkan!!!
    hehehe