Tuesday, March 3, 2009

TOLONG!!!!

TOLONG SGT!!

hehe
ok...aku nie tgh konpius sebenonyer
aku nak bagi adiah kat kawan aku..dan dier girl
tapi aku tak tau nak bagi pe...
kowang de idea tak?
tolongla sumbangkan sebelom 10 Mac...
sgt2 la harap kowang sumbangkan idea!!!!

11 comments :

  1. jiji najiy said...

    kalo gegurl,
    bagi laa belt or beg or watch.. asik2 teddy bear jer.. buhsan gak.. xpn u wat surprise party tuk dia.. konpem dia gilak2 suke

    but if boyz,
    bagi pe erk??
    chocolate suda... hihik~

  2. cIk JanNah said...

    gurl or guy?
    lau gurl bg la bj ker? kst ker? perume ke?

    lau guy?
    bg la jam; belt or perfume

    hik3

  3. h@na said...

    jiji ~ gurl lorgh...nak wat party tuh susah la...hehehe..bajet tak cukup la..pepepown thanks bagi idea

    cik jannah ~ thanks ya

  4. -atiQah- said...

    emmm..kalau tqah, tqah suka bagi benda yang kiut2 yang selalu dijual kat kedai2 cenderamata mcm snow ball, music box..

    tpi, sekarang ni tqah dah bosan bagi benda2 mcm tu..
    tqah suka bagi brg2 yng org akan pakai..dan harganya berpatutan..
    cthnya, kain tudung, brooch, gelang..hehehe..

    dan plg penting, dlm hadiah2 yg tqah bagi tu, tqah akan selitkan elemen2 yg tqah suka..cthnya, kalau bagi tudung, mesti tqah bagi warna pepel..kwn2 tqah tahu tqah obses dgn warna pepel, jadi diorang akan ingat hadiah tu dari tqah...hehehe.. :-p

    oh ya, hana..result spm kluar bila?? :-)

  5. h@na said...

    thanks tiqah for the idea..
    hana ana pikirkan
    erm
    oh ya,...
    maybe result kuar 12mac kot

  6. chip tak hebat said...

    tak yah la susah² prepare nk bg adiah untuk kte. lmbat lgik, bulan 8. haha :D (pehasan!!!)

    yela3, ko beli la tshirt ke (kan dekat ngan kdai bju umah ko) cun3 lak tuh :P

  7. h@na said...

    aik chip...nak ker??
    insyaAllah aku bagi
    wakaka
    kalu der rezeki la
    wakakaka

    erm...memang la..tapi nak cari t-shirt yg bersesuai tuh payah la
    hehehe

  8. NuRuzZ_cONNettO said...

    bagi je die bantal!
    huahuahua.
    romantik wo bg bantal..
    ahax.

  9. h@na said...

    adeyh..nuruz..pe kes bagi bantal..
    nak sowh dia mimpikan aku tiap2 mlm..
    adeyh

  10. Rashid said...

    eee susahnya nak pk .. ajak makan kat luar je. Makan-makan sambil beri hadiah.. apa kata beri hadiah buku padanya. Buku motivasi ke.. novelke.. Yang penting bersamanya dan gembirakan hatinya..

    Suka bila diberi buku..

  11. h@na said...

    beri buku??
    adeyh..tu depend gak kalo dier suke membace..
    kalo dak..penat duet jer..
    nak blanje makan bajet tak cukup lak..
    so pk2 blanje teh tarik leh la..
    wakakaka