Thursday, March 5, 2009

aBAnG oOOO aBAnG...

+abg aku yg suke blasah owg+


oh abang ku...
halmy name nyer..
adeyh..tapi sebutannyer helmi ok...
hehehe

abng ini la yg memanggil ku "ADEK SENGET"
nape pown xtau..
mgkn sbb aku slalu wt benda bodo depan die kot..
wakaka...

the one n only bro aku yg tak kawen agik
garang gak kekdg...tapi bile dier ader kat umah..
aku ase sonok..at least ader kwn...

kalo kitaorg on9 dlm satu umah pown...
dier mesti nak buzz aku..
pastu anto audible bunyi hon..
gara2 nak wat aku terkejot..
(jahat tol abg nieh)

aku start panggil dier abg pabile abng aku yg agik satu nak kawin
nape plak??
sebab SIL aku namenyer gak FARHANA aka ANA
so terpakse la famili ku membiasakan dri panggil aku adek...
so aku pown start pggl abang ku nie ABANG...
tapi sumtimes pggl gak ACIK...

entry kali nie pasal beday dier lagi dua minggu
adeyh
aku plak nk buang tebiat..
teringin nak bagi adiah kat abg aku..
azam aku nak bg adiah kat semua famili aku bile beday dowang
sorry la abang icham...
beday mu dah lepas...
taun depan adek bagi yek...
wakakaka


tapi aku xtau la ape abang aku minat...
xde idea lagi nak bli ape...
ape laki suke yek??
aku bukan penah bagi adiah kat org
adeyh
tolong2!!!

4 comments :

  1. didiey zakaria said...

    adik senget?
    =P

    beli la kereta sebuah
    gerenti dia dah tak panggil ko adik senget dah pasni.
    ;D

  2. h@na said...

    hehehe
    tah la abg aku panggil gtu..

    aku bli kete mainan kat shell tuh leh la..
    wakaka

  3. zairi said...

    erm....
    lelaki slalu nya sukkan barang simple but nice...
    so..sy cadangkan beli jam...
    sbb dy akan selalu tgk jam tu..
    so..dy akan sentiasa syg kat adik dy...

    ok x??

  4. h@na said...

    yek?
    ok2
    thanks 4 da idea