Saturday, January 17, 2009

bOsanNyer iDuP

yeah...post nieh genap la post aku yg ke-100
give a clap...yeah!!!

bile bace post chip yg latest tuh tentang keje..aku pown naek malas nak cari...
masuk kedai itu nieh last2 end up "dik bagi no phone..kalu de kitaorg call"..
alamatnyer xkan call ah..itu ayat jer semata2....
ayat nak menyedapkan rejection!!
hak3

akhirnyer..keje dirumah tanpa gaji..
ary2 list-to-do aku der la dalam 40 things kene wat sepanjng ary..
yerla.. bangun tido,solat,kemas bilik,breakfast,sapo dapor,filter air la...bla..bla..bla...
sampe la kemlm..
tu semua aku lebih suke wat mase aku dok sorang jer..
kalu der mak aku cam malu sikit nak wat...
so kalu mak aku blek mesti mak aku ingat aku pemalas no.1...
hak3
xkesah..asal aku der wat sumting kan..
asal aku bahagia!
wakaka
tapi kekdang tuh memang la bosan hidup bile memikio ary2 wat keje same jer...

xpelah...keje nanty la...nanty beso2 kne keje gak..bukannyer xkeje seumo idup ye dak?
pepe pown..baek la enjoy idup skunk..
nanty beso2 bukan leh dpt cuti 4bulan hidup senang jer...xde kerje..
makanan ditanggung...tempat tinggal beres...
kan bahgia tuh...
huhuuhu

2 comments :

  1. akugumbira said...

    hakhak.. xkan dh pth smangat.. bwu g tnya satu kdai kan.. wakaka.. lawak la.. cuti 4 bulan bkn snang nk dpt kan.. hakhakhak.. okie r.,.

  2. h@na said...

    huhuhu
    yerla tuh...
    dah seribu kedai g ah!!!