Monday, December 29, 2008

tHeY lEfT Me aLoNE!!

HUHU
akibat duduk di pulau selama satu hari satu malam!! (xsampe pown)
kene la makan makanan laut jer
akuh nie dah la jenis tak suker makan ikan!!
sampekan nasi lemak pown bersambal kan ikan goreng!!
bukan ikan bilis...pe kes??
huhuuhu
disebabkan excited yg giler2....akhirnyer sejak dua hari lalu aku makan jer pe yg ader kat umah nieh
dari bihun goreng, sandwish sardin, nasi lemak, nasi ayam, sotong, sotong gula (tah benda org panggil), keropok ikan, nasi berlaukkan ayam, pisang goreng, kopok lekor, laksa mee, bubur kacang akhirnyer telur ngan roti...
wadaoi....tu la aku makan 2hari nieh..
maen masuk jer....
last2..malam semalam...sakit prot yg melampau....
akhirnyer...pukul 12.15 pagi....aku rase nak muntah sesangat..
aku baring lagi..then tak tahan..sek baek la sempat g sinki!!
kalu tak bocor di perjalanan!!
banyak lak tuh!
aku pown rase nak pengsan jer..
pastu ader appointment lak dengan toilet...bukan maen lame..
cirit lak tuh (sorry kalu menggelikan)
cirit tuh takpe lah....coz skali jer malam semalam...
tapi muntah tuh....tiap satu jam akan muntah!
aku dah nangis dah!
tak tahan..nak je kejot mak..
tapi takpe ah..semua org nyenyak tido jer...
huhu
last2 terlepas la solat subuh
then famili semua bz bersiap2 nak anto ateh blek u...along pown nak blek dah
aku taknak g....coz nanty otw mau aku nak terberak ke...termuntah ker...tak ke nahas??
lagi2 R & R jauh...mau melepas dlm kete...
mak aku lak kater sakit prot biasa...angin la pe la..
kakak aku ingat aku ngah ladies time!!
huhu
aku sabar jerla....dengo famili cakap perkataan "makan" jer aku nak termuntah tau!!
huhu
then mak aku tanya ah branie ke nak tinggal umah sorang
aku cakap ah..kalu siang takpe la sangat! tapi bile nk masuk malam KO ah sikit....
aku takot.... sekbaek ah abang aku blek lambat sikit...ader gak la peneman!!
huhu
aku cakap ah (atas dasar TAK PUAS HATI) aku sakit takde sape pown nak teman aku!!
anto kak aku semua nak g....ala anto jer pown!! bapak aku der..abang aku lagi satu pown ader
takkan la sorang pun tak leh teman aku...
adoi...
pergi la...teman la kakak aku tuh
dier kan yg TERBAEK!!
aku jer mcm hampeh siot!!!
huhu
ader mak aku tak mask?? pe tuh aku nak makan pe satu ary nieh
sekbaek aku sakit prot..aku taknak makan!!
nanty lagi bertambah sakit aku..
sabar jerla...ubat pown takde...
semua pasal nak anto kak aku tuh
asyik2 kak aku...
semua kakak aku...
menyampah siot...

tapi sakit aty tuh.....mak aku sanggup tol tinggal aku sorang2 kat umah....sakit agy..
yerla mak aku pikir..ala fana tuh sakit prot bese jer..nanty baek ah...
ha...mak aku tak tau ker aku muntah2 pagi tadi.......
tak leh tido....pusing sane tak selesa!! pusing sini tak selesa!!
kalu ader nak readykan ubat takpe la....
nie bagi aku keje umah yg berlambak lak..
jgn lupe angkat baju nanty...
kemas tempat tido kamu nieh
simpan lek...
adoi...dah la tinggal umah sorang
mau nangis aku.....
sabar jerla....
nak kuar takde kawan lak...
bosan...
dok umah menahan kesakitan...then ulang alik ke toilet..minum air mau dekat sebotol dah nieh
nak cuci perot...tu la pe kawan aku kasitau!!
huhuhu
in conclusion!!

I'M SO LONELY RIGHT NOW


3 comments :

  1. chip hebat. said...
    This comment has been removed by the author.
  2. chip hebat. said...

    xpe weh kte pnah rase camtu.
    bukan sekali. bnyk kali cuti ni.
    rilek la, da keje nati ade kete sendirik, nak jln lame mane pn bole! xpe3..paham2.

  3. h@na said...

    ohho..
    trimas kawan!!
    huhu
    i luv u!!
    u understand me!!
    hehehe
    pe merepek nieh
    thnks