Friday, November 7, 2008

ouh!! last week enjOY wiF Frenz beFore SPM!!!

MONDAY 03.11.2008
herm.....nothing happen la!! aku sakit perot sesangat!! well ladies time!!! hahaha!! memang sakit sangat!! rase nak blek!!! pastu mase bio madam Voo kene bagi taklimat kat dewan!! yg si budak india plak bace jawapn tok soklan bio!! lagi pening tau aku dengo rase nak sowh SHUT UP jer!! memekak jer!!!
pastu vikgu datang blek...last2 aku tido!! memang tak larat!!!
then terjaga tak sakit dah sgt!!!
memang happy la...hahahaha
mase sej yg si Diyana tuh dengki ah cikgu tak tanya org len sej trus sebut2 name aku!!
tpi tak kesah ah!!
pastu der ke cikgu kater aku n ecah nie kembar?? aduh kitaorg len mak len bapak la cikgu!!!


TUESDAY 04.11.2008
ary nieh pown takde pepe sangat!!
ary nieh ecah plak yg sakit perot!! aku plak tak tau nak watper!!
minggu nie banyak tol orang "ladies time"....
mase agama at last ustazah ada!! yey!! rindu kat ustazah!!
then wat latihan agama negeri KELANTAN ngan geng2... best sgt!!
yg si IZYANA n BIELA dah baring2 dalam surau!! aku pown nak join... tapi pikir2 maleh la!!!
hahahaha

WEDNESDAY 05.11.2008
ahhhh!!! 3 days more to my birthday!!
yeay!!!!
hahahaha
erm..tak ingat la ary nieh jadi per!!!
tapi memang nie dah tahap stress lagi bape ary nak SPM!!!hahaha!!
wish me luck k!!!
p/s ary pe yek aku g bli KFC ngan FATIN?tak ingat la!!!
hahaha!!!

THRUSDAY 06.11.2007
erm.... ary nieh sususn meja kat sekolah!!
then aku kene dok tempat yg same mase aku amek PMR tuh!!
blakang lak tuh!!!
hehehe
lepas rehat satu sekolah jamuan!!
pe lagi kelas aku lak dapat hemper!!
ecah dari pagi tanya bile nak bukak hamper tuh
tak sabo2..last2 asyik2 kitaorg dok kat kantin ngan bebudak HIBUSCUS tgk2 hamper tuh dah bukak!! tak sempat pown nak amek pepe..mcm hampeh!!
naseb la BIELA baik sgtbagi aku coklat Love!! so sweet...thanks girl!!!
hahaha
then dema2 g salam cikgu2 sebab sok dema taknak datang sekolah!!
nak study kat umah le tuh! aku kene le datang nak blajo +math!!
dok umah pown bukan aku nak study!!
hahaha
dema g salam2 cikgu bukan nak ajak tau!!!
salam cikgu esok la!!!hahaha
mase nak blek tu aku rase seday sgt sebab kawan2 yg roxx taun nie n taun lepas susah nak cari ow!!!!!
love u al so much!!!
malam g GM lak!! nak cari bateri calculator!!! huhu
nak cari bateri jer kene gi GM!! hahaha
then jalan2....
then mentang2 akunyer birthday sabtu nieh..aku pown amek chance mintak abah tepon baru!!
tapi abah kater tunggu dapat straight A's SPM ku lergh!! (argh lambatnyer)..........

FRIDAY 07.11.2008
yeay...tomorrow my birthday!!!! give me present?? tak penah dapat pown tau!! my sister jer penah bagi!!!!
ish3........ gurau jer....but dun forget la to wish me!!!!
hahaha
ary nieh yang datang sekolah AKU, ECAH, IZYANA, AIDA, NURUZ, FATIN, CHOO YAN YEE, HALIMATUN n der budak HIBUSCUS lagi!!
haha
memang sikit!!!
kitaorg blajo +math jer!!!
hahaha
thanks PN LEOW N PN LIM coz ajar kitaorg +math!!!
hahaha
tapi last2 pas pukul 12 tuh aku fatin n cha g salam2 cikgu!!
tapi cikgu sikit jer,,,
salam jerla sape yg jumper!!!
hahahaha
seday ah!!
lepas nie no more high school!!!!
hahahaha
then blek bilik rujukan!! budak ROSE ader kelas CHEMISTRY!! kitaorg lak dok lepak sembang.....memang fun la!!!
kitaorg gelak jer!! memang best!!!!
hahahaha!!!
last day!!
oh gonna mish u AL!!
nie nak nangis nieh!!!!

2 comments :

  1. nuruz_suke_tido131 said...

    weh ustazah!! epy bufday.. hehe.. nuruz yg baik aty da wish.. huahuahua..

  2. h@na said...

    hahaha!!
    yerla thanks2