Wednesday, October 15, 2008

soKOng ko 150%

14/10/2008
ary nieh kat sekolah asyik gelak jer lepas agama!! aku teringat SHOBANA der panggil ECAH dulu (masa bulan januari) ACHEH!!! pikir2 kelakar la... so aku pown start la panggil ecah tuh acheh!! then aku tanya biela leh ker aku panggil die JOGJA!!!
hahaha!! memang semua tempat kat endon tuh!!!
lastly kitaorg setuju....
ECAH- ACHEH
BIELA- BIELA BALI
FATIN- SURABAYA
DIYANA- herm...banyak sgt..kejap HAWAII, CAPE TOWN, paling best ZIMBABWE!!!

hahaha
teka pe dema panggil aku??
JAWA!!!

ape la...tapi at least sampe blek gelak2 jer...
hahahahaha

15/10/2008
sokong penyataan kawanku, CHIP yg menyatakan!!!
teng,teng,teng...............
bila kita sedih takde pown kawan! bile happy gelak mcm luper dunia akhirat banyak plak kwn!!
haha
hai hary nieh plak mcm hampeh jer kat sekolah..
geram sgt kat certain org tuh!
tah nape..pe dema wat salah aku pown tak tau
tapi aku tgk muker dema jer geram sgt2...
terutama ......................
biarlah rahsia...
tapi nak share la kan!!
plek tau..tapi aku sabar jer...coz dier kawan aku!!
bile aku mintak tolong jarang nk tolong..bile ngan kwn dier aku mcm takde jer kat situ.. bile plan sumting..offer help sombong.... menyampah tau!! bile org mcm tak leh tolong baru terhegeh2 nak mintak tolong!! mcm siot jer....
bile dier ader problem takde kawn nak g mane2 aku temankan!!
pe susah sgt ker nk wat kat aku lek??
aku pown der perasaan gak!! takkan nak jage perasaan ko jer.......
der ko paham aku?? ader ker??
nie dah geram tahap gaban nie!!!!
hahaha

tapi seday2 pown!! naseb baek aku der gak whole class yang kira mcm caring la... especially anim,biela,aziah n diyana!! asyik gelak jer ngan dema....
hahaha
anyway! thanks guys (i mean girls)......
hahahaha

5 comments :

  1. farah hanim said...

    anim pun ado?hehe..
    ko pun best!
    thanks jd kawan kite okeng.

    -fanim

  2. c h i P hebat. said...

    CHIP pun ado?hehe..
    ko pun best!
    thanks jd kawan kite okeng.

    -chip
    (kitar semula ayat anim!) hahahaha!!
    jgn marah ea anim..

    (ayat sendirian berhad)
    -bese r fana, taun pan kalo kua ipoh, de bnyk lg jenis maknusie lagi trok! so, ready je la hdup cmtu.. :)

  3. nuruz_suke_tido131 said...

    hoho.sesaje ziarah.. kwn.. mcm2 jenis.. cam coklat r.. nmpk sme jek.. kaler coklat.. tp ader yg pahet.. ade yg sweet.. wallahualam~

  4. h@na said...

    huhu!! u guys rock la!! best jer dapat kawan cam kome nieh!!
    2007 n 2008 nie taun yg paling best la!! kowang le yg menceriakan idup ku!!!
    wakaka
    start nak jiwang dah nie!!!
    hehehe

  5. h@na said...

    betul2 nuruz,chip..
    manusia nie banyak ragam!!
    takpe nanty setiap manusia aku jumpe aku akan bagi name plek2!!
    baru best!!
    HAVOC sikit!!!
    hehehe