Thursday, August 21, 2008

gerAmnyer!!!

tadi elok2 jew mood aku nak tengok kekasihku seru... tengok2 abg aku plak mesej..
ish3.... kalu abang aku mesej nie mesti mood aku nak wat semua benda hilang.......
pepe pown aku layan jerla...aku pown ngah bosan...
start mesej k jerla...bile abang aku ungkit saper der kat umah...mula la aku meluat ngan abg aku tuh....
0
bukannyer pe...aku bagitau kakak aku der kat umah..pastu dier tanya abang aku lagi satu dew skali ker....aku cakap ah dier dah balek.....pastu nak kater abah asyik anto kakak aku tur jer...balek U maupown matrik.... bile pikir2 balek... bahaya ah pompuan nak blek naek bas sorang...kalo der kawan pown blum gerenti selamat... tu la sebabnyer bapak aku tuh slalu anto kakak aku.... laen ah kakak aku tu berani yg amat sangat!!!!
tu pown nak ungkit2 abah aku tak penah nak anto dier dulu2 mase kat U.... ader dier cakap ker sowh abah anto skali skala?? salah dier ah tak cakap..diam jer..abah bukannyer taknak anto..dah abah tak tau, abah takde le anto..bongok betul!!!!!

pastu nak ungkit pasal laptop plak.... asal mak or abah aku beli +things tok sesape mesti nak ungkit!!! recently mak bapak aku bli laptop baru tok kakak aku...yerla dah kakak aku tuh amek bidang komputer..wajar la mak aku nak bli laptop tuk kakak aku....
mula2 nyer kakak aku dapat 9A untuk SPM dier..mak aku pown blikan laptop tuk kakak aku..tapi disebabkan abang (org yg aku geram skunk nie) aku nak gune...mak aku bagi la laptop kakak aku tuh kat dier bagi pinjam... pastu baru taun nie dier nak bagi blek kat kakak aku..mase tu plak mak aku dah bli laptop baru tok kakak aku........ pastu dier mcm marah2 plak....
last2 abang aku yg second tuh dapat laptop baru tuh....

tu yg aku mcm HOT ngan abang first aku tuh.... menyampah...sikit2 nak ungkit... mcm la adek beradik laen rase fair sgt.... helo kitaorg pown kadang2 rase tak fair...bukan ko sorang jer....
kakak first aku tuh takde pown nak ungkit2... ko yg lebih2 pehal? dah kawin pown nak ungkit2 lagi...sikit2 nak marah..sikit2 nak ungkit tu ini........
MENYAMPAH SIOT!!!!!!!!

2 comments :

  1. Anastácio Soberbo said...

    Hello, I like this blog.
    Sorry not write more, but my English is not good.
    A hug from Portugal

  2. h@na said...

    HEY!!!